SKRU AV

SKRU PÅ
 
for restitusjon

Å sjonglere mellom familie, karriere, venner - og samtidig ha tid og krefter til å ta vare på helsen sin kan være krevende. 

 

Mange holder et tempo gjennom dagen som sakte men sikkert trekker energinivåene over på minussiden. Samtidig opplever mange økende arbeidsmengde, krav og forventninger, som gjerne løses med økt antall timer på jobb - en strategi som ikke er bærekraftig for verken helse eller produktivitet over tid. 

Foredraget/workshopen gir innsikt i hva som gir og tar energi, og hvordan forvalte din egen energi over tid. Det har seg faktisk slik at vi alle har et "kroppsbatteri" hvor ørsmå kraftverk i cellene våre produserer energien vi trenger. Denne energien, som er kroppens egen "energivaluta", er universal for alle celler og essensiell for alt liv. Ikke bare for å kunne bevege oss, men slik at alle funksjonene og prosessene i kroppen kan fungere som de skal - fra forbrenning og fordøyelse til konsentrasjon og tankeprosesser.

 

Når vi bruker ekstra av kroppsbatteriet, må vi lade ekstra. Den som restituerer best, presterer best.

 

Dette er et foredrag/workshop for alle som ønsker å forstå sitt eget biologiske maskineri litt bedre, og som ønsker å mestre "av og på bryteren" for økt overskudd i hverdagen - og kunne benytte seg av dette overskuddet til å prestere på arenaene som er viktige.

Foredraget/workshopen har praksis, treninger og protokoller du kan ta i bruk med det samme for mer overskudd allerede i morgen.

Dette foredraget kan også spisses og tilrettelegges for skiftarbeidere med døgnrytmeforstyrrelser.

Temaer:

  • Pust og overskudd

  • Hvordan døgnrytmen er lokomotivet for robust helse og prestasjon - på alle nivåer fysisk og mentalt.

  • De usynlige energilekkasjene i hverdagen og hvordan du kan tette dem.

  • Spisevindu

  • Regulering av tankekjør.

  • Hvordan skru av for restitusjon og søvn.

  • Hvordan skru på for konsentrasjon.

  • Hvordan pust og søvn går hånd i hånd.

for prestasjon
breathing_edited.jpg

PUST
 

yess_edited.jpg