OM
svein-Olav Grevstad

Svein-Olav er utdannet innenfor ledelse, politi, trening og ernæring. Han er grunnlegger av SOGmental, og startet for over 10 år siden det som skulle bli hans store livsprosjekt.

Som for mange andre med hjertesaker og lidenskapelige prosjekter så begynte det også for Svein-Olav med en personlig historie - en reise på over 15 år med angst, depresjon og søvnproblemer. Etter hundrevis av terapitimer med ulike terapeuter, terapiformer og medisiner var det lite som hjalp. Frustrasjonen etter å finne svar ledet ham i stedet til fagbøker og studier, og det var spesielt forskningen om hjernen og nervesystemet som skulle ta opp det meste av tiden hans i årene som kom.

I 2011 bestemte Svein-Olav seg for å ta en posisjon mellom "fag og folk" og begynte å bryte ned forskning fra mange ulike fagområder for å gjøre det forståelig for folk flest. Han har uten stopp jobbet målbevisst for å bygge en oversikt over de viktigste elementene som skaper god mental og fysisk helse, prestasjon og livskvalitet hos mennesker.

"Det finnes ingen triks eller “quick fixes” når det kommer til optimal psykologi og hjernehelse. Det finnes ikke bare én mental teknikk alene som vil løse alle dine problemer. Du kan ikke spise deg ut av depresjon ved kun å endre kostholdet, eller som eneste verktøy meditere deg frem til suksess. Det handler om å forstå helheten og derfra sy sammen de ulike elementene ut i fra hva behovet ditt faktisk er. Hjernen og kroppen er ETT system, og det er viktig at vi snakker om den som akkurat det"  

 

SO.Grevstad

 

 

I 2016 fikk Svein-Olav endelig muligheten til å legge frem sitt arbeid for hjerneforskere ved UiO, som gav ham tilbakemeldingene og kvalitetsikringen han ønsket for å ta konseptet videre. Han har siden da fått verdifull erfaring ved å jobbe med et bredt spekter av mennesker med alle type bakgrunner og utfordringer både gjennom foredrag, kurs og privattimer. Du kan se noen av referansene her.

VIDEO%20-%20GRATIS%20%2030_edited.png

- Nytt foredrag -

SKRU AV

SKRU PÅ

Hvordan du kan "skru av"og restituere deg med kvalitet, slik at du kan "skru på" og prestere med overskudd og fokus gjennom hverdagen.